Turning Technologies Интерактивна дъска Turning Technologies DualBoard 1279, 79" (200.66 cm), USB (DB1279)

Turning Technologies Интерактивна дъска Turning Technologies DualBoard 1279, 79" (200.66 cm), USB (DB1279)

Turning Technologies Интерактивна дъска Turning Technologies DualBoard 1279, 79" (200.66 cm), USB (DB1279)

1 369,17 лв
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

 

Turning Technologies Интерактивна дъска Turning Technologies DualBoard 1279, 79" (200.66 cm), USB (DB1279)

1 369,17 лв
Безплатна доставка
Информация в магазина
към магазина »
jarcomputers.com
Описание
Интерактивна дъска Turning Technologies DualBoard 1279

Интерактивна дъска DualBoard е ново поколение интерактивна бяла дъска със специално разработен софтуер, който позволява едновременната й употреба от двама ползватели. И докато другите бели дъски могат да се управляват само от един човек, сега вече учители и ученици могат да учат и творят заедно, като използват двете интерактивни писалки в комплекта. Основни предимства: Новата дъска запазва основните характеристики и предимства на Interwrite Board: висока резолюция, прецизно разпознаване на ръкописен текст, устойчива повърхност и дългогодишна издържливост на покритието, избор между двата основни формата (4:3, 16:9), 2 специални писалки, които осигуряват пълна функционалност на компютърна мишка (десен и ляв бутон, „drag and drop и т. н), разнообразие във възможностите за монтаж (скоби за окачване на стена, стенд на колелца за мобилност или комбинирани стойки с рамо за проектора). Революционно новото в DualBoard е софтуерът - Workspace® 9.5, който включва интуитивни инструкции за преподавателите, стотици снимки и ресурси за създаване на интерактивни презентации, подбор на тестове(ExamView Assessment Suite - опция), пакет от лесни за употреба уроци и система за отговори на учениците (SRS- Student Response System), които повишават активността на учениците, като позволяват участието на двама или повече ученика в учебния процес. Отново могат да се нанасят или подчертават коментари и забележки върху презентация или документ, създадени с друга програма, като в последствие дава възможност да се отпечатат или изпратят по електронната поща уроците заедно с нанесените бележки по тях на учениците, които отсъстват.

Технически спецификации:

Резолюция: 4 096 точки (линии) на инч вътрешна, изходна на 1,000 линии на инч (39.4 линии на mm)46 500 X 62 000
Интерфейси: сериен (RS-232) и Universal Serial Bus (USB), RF Com - опция
Технология: Електро магнитна
Тегло:22.7 кг.

Размер, формат: 79" диагонал, 4:3
Работна площ: 173,5 х 134 см.
Скорост на проследяване: 250 инча/секунда
(Обозначава скоростта, с която се отразяват нанесени на ръка корекции – графики, чертежи, забележки)

Драйвери: Windows (Vista/7/8/10), Max OS X and Linux
Стандартни аксесоари 2 малки презареждаеми писалки, зарядно устройство за писалките, комплект за монтаж на стена, Workspace софтуер.

Опции и консумативи?:
- Безжичен RF модул с USB приемник
- Система за зареждане на писалки (включва захранващ кабел или зарядно устройство, 2 писалки, комплект за закрепване към DualBoard)
- Стенд или комбинирана стойка с рамо за проектор;ExamView Assessment Suite - софтуер за подбор на тестове
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.