IQ Board Интерактивно устройство IQBoard LT + Pointer (с писалка и показалка) (IQBoard LT+Pointer)

IQ Board Интерактивно устройство IQBoard LT + Pointer (с писалка и показалка) (IQBoard LT+Pointer)

212,40 лв
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

 

IQ Board Интерактивно устройство IQBoard LT + Pointer (с писалка и показалка) (IQBoard LT+Pointer)

212,40 лв
Безплатна доставка
Информация в магазина
към магазина »
jarcomputers.com
Описание


Интерактивната повърхност действа като компютърен екран, като едновременно с това запазва основната си роля на нея да се пише. С помощта на мултимедийния проектор на нея може да се правят презентации на уроците и учителят да води бележки или да маркира отделни теми и пасажи по екрана. Уроците могат да се записват и по-късно ученици и студенти да преглеждат видеоматериала при самоподготовка. Чрез IQ board LT учениците / студентите могат да участват активно в часовете и да изнасят свои презентации и материали. Приложението на IQ board LT не се ограничава само до работа в училищата – те могат да се използват навсякъде, където се провеждат срещи, презентации и обучения.

РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ПРОЕКТОРА И ПРИЕМНИКА

IQBoard LT работи на принципа на инфрачервената технология. За да извършвате контрол върху приложения, да рисувате или пишете върху дадена повърхност, трябва да използвате инфрачервената писалка, която е включена в комплекта.

С преносимата интерактивна дъска IQ board LT имате възможност да създавате свои собствени планове на уроци, които да предизвикват вниманието и интереса на обучаващите се, да използвате разнообразие от графики и фонове или добавяте ваши собствени, за да развиете своя урок. След това можете да го запишете и да го използвате многократно или редактирате допълнително, ако е необходимо.

В зависимост от това, каква е работната площ, устройството трябва да се постави на разстояние:

80" (inch) 105cm-145cm

100"(inch) 128cm-180cm

120"(inch) 148cm-200cm

150"(inch) 188cm-245cmКомплектът съдържа:

1бр. IQ Board LT board приемник

1бр. Стилус

1бр. Показалка

1бр. CD с инсталирани инструкции, драйвери и софтуер

1бр. USB кабел 5 метра

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.