IQ Board Интерактивна дъска IQBoard LT портативна, ъгъл. (IQBoard LT)

IQ Board Интерактивна дъска IQBoard LT портативна, ъгъл. (IQBoard LT)

212,40 лв
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

 

IQ Board Интерактивна дъска IQBoard LT портативна, ъгъл. (IQBoard LT)

212,40 лв
Безплатна доставка
Информация в магазина
към магазина »
jarcomputers.com
Описание
IQBoard LT превръща почти всяка плоска повърхност в интерактивна дъска. Устройството прави лекциите, запомнящи се и ефективни. Дава възможност на потребителите да работят върху традиционни бели дъски, стени, плотове и дори стъкло. Софтуерът е съвместим с Windows 7, VISTA, XP, 2000. Работи с всички видове проектори. Инсталацията е леснa и бърза.

Инсталацията включва: приемник тип web camera, който се закрепя на определено разстояние (в зависимост от площта на работа) от традиционната дъска, писалка, показалка, стандартна работна станция и стандартен видео проектор.
Интерактивната дъска действа като компютърен екран, като едновременно с това запазва основната си роля на нея да се пише. С помощта на мултимедийния проектор на нея може да се правят презентации на уроците и учителят да води бележки или да маркира отделни теми и пасажи по екрана. Уроците могат да се записват и по-късно ученици и студенти да преглеждат видеоматериала при самоподготовка. Чрез IQ board LT учениците / студентите могат да участват активно в часовете и да изнасят свои презентации и материали. Освен това интерактивните дъски са универсални и приложението им не се ограничава само до работа в училищата – те могат да се използват навсякъде, където се провеждат срещи, презентации и обучения.

Положителни качества:

Малкото тегло и размери позволяват безпроблемно пренасяне и използване на устройството в дома, офиса или класната стая.
Ергономичен дизайн, благодарение на адаптера в комплекта, който позволява бързо закрепване за обикновени повърхности, и дори стени.
Ергономична писалка с повишена издръжливост.
Софтуер с богато съдържание на ресурси (снимки, шаблони и още много други), позволява конвертирането на файлове в PowerPoint, PDF, Picture и HTML файлове.
С преносимата интерактивна дъска IQ board LT имате възможност да създавате свои собствени планове на уроци, които да предизвикват вниманието и интереса на обучаващите се, да използвате разнообразие от графики и фонове или обавяте ваши собствени, за да развиете своя урок. След това можете да го запишете и да го използвате многократно или редактирате допълнително, ако е необходимо.

В зависимост от това, каква е работната площ, устройството трябва да се постави на разстояние:

80 (inch)105cm-145cm
100"(inch)128cm-180cm
120"(inch)148cm-200cm
150"(inch)188cm-245cm

Комплектът съдържа:

1бр. IQ Board LT board приемник
1бр. Показалка
1бр. Стилус
1бр. CD с инсталирани инструкции, драйвери и софтуер.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.